Podravska - Duplek

Hiša | Samostojna | 317.66 m2

259.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost (bruto): 317.66 m2
 • Etažnost: k+p+m
 • Parcela: 1094 m2
 • Klet/Shramba: 69.23 m2
 • Št. spalnic 4
 • Zgrajeno: 1967
 • Adaptacija: 2004
 • Stanje: Obnovljeno
 • Regija: Podravska
 • Občina: Duplek
 • Energetska izkaznica: Ni podatka
 • Šifra: HP60

Opis

PRODAJA STANOVANJSKE HIŠE V IZMERI 317,66 m²!ODLIČNA POZICIJA BLIZU MESTA MARIBORA, NA RELACIJI MARIBOR – VURBERK – PTUJ! BLIŽINA VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE, AVTOCESTNIH PRIKLJUČKOV TER PRIVLAČNIH REKREACIJSKIH OBMOČIJ!

IZJEMNO PRIJETNO IN UREJENO BIVALNO OKOLJE V NASELJU SPODNJI DUPLEK!

PRODAJA STANOVANJSKE HIŠE V IZMERI 317,66 m²!

ODLIČNA POZICIJA BLIZU MESTA MARIBORA, NA RELACIJI MARIBOR – VURBERK – PTUJ! BLIŽINA VSE POTREBNE INFRASTRUKTURE, AVTOCESTNIH PRIKLJUČKOV TER PRIVLAČNIH REKREACIJSKIH OBMOČIJ!

ZJEMNO PRIJETNO IN UREJENO BIVALNO OKOLJE V NASELJU SPODNJI DUPLEK!

HIŠA JE PRIMERNA ZA ENO ALI DVE DRUŽINI.

V NJEJ SE NAHAJATA DVE MED SEBOJ POVEZANI STANOVANJSKI ENOTI, KI JU POVEZUJE NOTRANJE STOPNIŠČE.

VABIMO VAS NA OGLED, POKLIČITE TAKOJ: 041 620 517!

OPIS

Na prijetni lokaciji v naselju Spodnji Duplek prodamo lepo vzdrževano stanovanjsko hišo v izmeri 317,66 m². Hiša je bila zgrajena leta 1967, obnovljena pa leta 2004 in 2023. Stoji na prijetni, skrbno urejeni parceli v izmeri 1.094 m².

V hiši sta urejeni dve bivalni etaži, pritlična etaža in mansarda. V njej lahko udobno biva ena, zelo velika družina, ali pa dve družini. Vsaka etaža meri približno 90,00 m².

Pritlična etaža

Pritlična etaža je v izmeri 90,20 m². Vhod v pritlično etažo vodi po nekaj stopnicah in nato skozi glavni vhod v hišo, dostop v to etažo pa je možen tudi z vrtne strani. Majhen predprostor vodi na hodnik z garderobo. S hodnika je vstop v kopalnico z umivalnikom, tuš kadjo, bidejem, wc školjko in kopalniškim pohištvom. Sledi dodaten hodnik, s katerega so speljane stopnice v zgornjo etažo. Tukaj je dostop v kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor z izhodom na balkon. Na koncu hodnika je spalnica.

Mansarda  

Vstop v mansardo je omogočen z dveh strani in sicer po notranjem stopnišču iz pritlične etaže ali pa skozi povsem samostojen vhod, ki se nahaja z vrtne strani hiše. 

Ambientalna razporeditev bivalnih prostorov v zgornji etaži je precej razvejana. Soba na severni strani etaže je velika in lepa in je malce separirana od ostalega dela etaže. V njej je urejena spalnica, ki ji pripada tudi lep in prostoren balkonom.

Nekaj korakov po hodniku naprej je še ena spalnica, ki je hkrati tudi otroška soba. Nasproti nje je kopalnica z masažno tuš kadjo, umivalnikom, kopalniško opremo in wc-jem.

S hodnika je nato vhod v kuhinjo z jedilnico ter v dnevno sobo z izhodom na balkon.

Zanimiva je nadaljnja razporeditev prostorov v tej etaži. Z dnevne sobe se ležerno spuščajo stopnice, ki pripeljejo v svetel dnevni prostor na jugo-zahodni strani hiše, kjer se nahajajo terase in vrt. Tukaj je tudi vhod v zgornjo etažo.

Velikost mansarde je 86,94 m². Bivalni del s teraso nad garažo, ki je izveden kot medetaža, je v izmeri 36,89 m².

Kletna etaža   

Že sam vhod v kletno etažo nakazuje na različno namembnost kletnih prostorov, do katerih vodijo elegantne kamnite stopnice, ob straneh obložene z lepim klesanim kamnom. V kleti se nahajajo številni prostori: prostor za druženje in zabavo, vinska klet, prostor za hrambo živil, prostor za ozimnico s hladilno napravo, kuhinja s pultom za predelavo mesa in ostalih živil. V kletni etaži se nahajajo še garaža, kurilnica s pečjo (Eurotherm) na kurilno olje, drva ali brikete ter klet za skladiščenje drv. Velikost kletne etaže je 69,23 m².

Gospodarski objekt

Gospodarski objekt stoji tik za hišo. V njem se trenutno nahajata manjša mizarska delavnica in shramba. Tu je še prostor za dimljenje mesa z ločenim vhodom. V sklopu tega objekta je tudi toaletni prostor z wc-jem in umivalnikom. Na vrhu tega objekta je podstrešni prostor. Velikost objekta je 31,37 m².

Vrt

Vrt, ki obdaja hišo je prostor, kakršnega bi si želeli mnogi. Tukaj se nahajajo urejene zelenice, rožni vrtovi, raznovrstno okrasno in sadno drevje ter zelenjavni in zeliščni vrt za samooskrbo z vrtninami in zelišči.

Vrt ponuja na desetine možnosti za uživanje na prostem, za rekreacijo, zabavo in druženje. Velik pokrit paviljon, z veliko leseno mizo in lesenimi klopmi, je primeren za druženje večjega števila gostov, ob njem pa se nahaja še prostor za piknik, zidani žar ter studenec.

Bujna drevesa in brajde dodatno polepšajo vrtni ambient in ščitijo pred poletno pripeko.

Na veliki zelenici za hišo se lahko resnično sprostite in uživate v miru. Tam si lahko omislite večji bazen, se prepustite toplim sončnim žarkom, ob koncu dneva pa si vzamete čas za opazovanje sončnega zahoda. 

Celoten objekt je kvalitetne izvedbe. Zgrajen je iz opeke.

Fasada je Demit izvedbe.

Streha je lesena dvokapnica krita s tegolo.

Okna so plastična z zasteklitvijo termopan.

Talne obloge so laminat in keramika.

Ogrevanje je na centralno kurjavo na kurilno olje, drva ali lesne brikete.

Možnost za parkiranje več avtomobilov na dvoriščni strani pred vhodom v hišo!

Dodatno

 • Dodatno
  BalkonVrtKletParkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaTelefonKabelski priklj.
 • Ogrevanje
  OljeBiomasa
 • Luksuz
  KlimaBazenLep razgledBližina naraveZelo sončno

Kontakt

Sporočite nam kaj iščete in obveščali vas bomo o sveži ponudbi!