Podravska - Miklavž na Dravskem polju

Hiša | Samostojna | 325.3 m2

449.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost (bruto): 325.3 m2
 • Parcela: 826 m2
 • Klet/Shramba: 72.9 m2
 • Št. spalnic 5
 • Zgrajeno: 1996
 • Adaptacija: 2018
 • Stanje: Obnovljeno
 • Opremljenost: Opremljeno
 • Energetska izkaznica: D
 • Šifra: HP1683

Opis

Prečudovita družinska hiša ima vse atribute kvalitetnega in udobnega bivanja, čar modernosti in prefinjene elegance, kar se odraža na vsakem koraku. Nahaja se v mirnem, ne preveč strnjenem naselju Dravski dvor, v zelenem okolju čudovitih gozdov Dravskega polja. Lokacija hiše je idealna tudi z vidika mobilnosti. V njeni bližini se nahajajo pomembni avtocestni priključki pa tudi štajersko avtocestno križišče, ki je dosegljivo v samo nekaj minutah.

Hiša je bila zgrajena leta 1996, leta 2018 pa je bila celovito obnovljena.

Obsega klet, pritličje in mansardo. Razporeditev prostor v vseh etažah je domiselna in funkcionalna, izgled vseh notranjih prostorov pa je lep in dovršen.                                                                      

Zgodba zase je krasno urejen zunanji ambient, ki harmonično, skoraj neopazno prehaja z notranjih prostorov navzven. Lastnike kar naprej vabi, da čim več časa udobno preživijo zunaj, bodisi na prostorni pokriti terasi ali na lepem in urejenem vrtu, ki obdaja hišo. Kjerkoli že, povsod je zagotovljen mir in zasebnost.

Klet je svet sprostitve, užitka in rekreacije. V različnih kletnih prostorih se nahajajo savna, fitnes ter prostor, kjer lahko nato ob sproščujoči glasbi umirimo telo in duha. Z druge strani kletne etaže se nahaja še kurilnica ter več garderobnih prostorov. Dostop v klet je preko notranjega krožnega stopnišča v hiši, ali skozi samostojen vhod z dvoriščne strani.

Velikost kletne etaže je 72,90 m².

Pritlična etaža je prostorna in funkcionalna in nudi udobje v vsej svoji razsežnosti. Vanjo se vstopa iz predprostora in hodnika. S hodnika vodijo moderne krožne stopnice navzgor in navzdol in povezujejo pritlično etažo s kletnim prostorom in mansardo.

S hodnika je vhod v toaletni prostor, kjer sta umivalnik in wc.

Dnevni prostor je smotrno zasnovan centralni del etaže, ki posebej izstopa zaradi svoje odprtosti in elegantnega dizajna. Videti je, kot da diktira tempo življenja v vsej etaži. Je lep, udoben in namenjen predvsem bivanju in druženju. Okoli njega so nanizani drugi prostori: kuhinja in jedilnica kot del dnevnega prostora ter dodaten hodnik s širokim prehodom, ki omogoča intimen dostop v spalni del etaže. Tam se nahajajo tri spalnice ter toaletni prostor s kopalno kadjo, tušem, umivalnikom, wc-jem in raznim drugim kopalniškim pohištvom.

Velike steklene površine z južne strani dnevnega prostora poudarjajo širino in svobodo gibanja. Tam je tudi izhod na teraso, kamor se dogajanje v dnevni sobi spontano preseli v »dnevno sobo na terasi«, kjer se umirjeno in lagodno nadaljuje še naprej. S terase vodijo stopnice na lep vrt.

Velikost bivalnih prostorov pritlične etaže je 111,00 m². Velikost terase je 21,40 m².

V mansardi prevladujejo umirjeni toni, sproščenost in toplina. Dostop vanjo je prek zavitih stopnic, ki se na vrhu zaključijo z galerijo. Od tam je vstop na balkon na severni strani etaže in na  hodnik, ki vodi v lep in svetel dnevni prostor, z izhodom na balkon na južni strani etaže. Med dnevnim prostorom in kuhinjo je nameščena jedilnica. Kuhinja je nared za vgradnjo kuhinjskih elementov, obložena je z lepo keramiko in ima vgrajene vse priključke za montažo kuhinjskega pohištva.

S hodnika je vhod v spalnico z izhodom na balkon, v dodatno spalnico oz. delovno sobo ter na wc in v kopalnico.

Kopalnica premore dih jemajočo eleganco. Je lepa, prostorna, funkcionalna in zares privlačna. Izbrana kopalniška keramika in sijaj kvalitetne kopalniške opreme bo prepričal vsakogar.

Velikost bivalnih prostorov v mansardi je 96,00 m². Velikost severnega balkona je 11,9 m², južnega balkona pa 13,00 m².

Neto površina objekta znaša 325,00 m².

Parcela je v celoti ograjena in zasejana z drevesi in okrasnim grmičevjem.

Ob objektu je nadstrešek za dve vozili.

Celoten objekt je pod video nadzorom.

 

Streha je prekrita s tegolo.

Fasada je toplotno-izolacijska Demit izvedbe.

Okna so PVC termopan zasteklitve.

Na tleh je položen parket in keramika.

Ogrevanje je na kurilno olje.

Pričakuje vas lep, urejen in topel dom!

Za ogled pokličite: 041/792,097, Vlasta

 

Dodatno

 • Dodatno
  BalkonVrtTerasaKletPokrito parkirišče
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaOptika
 • Ogrevanje
  OljeKlimaTalno gretje
 • Luksuz
  KlimaSavnaFitnesBližina naraveZelo sončnoDizajnerskoMirna lokacijaTip-top

Kontakt

Sporočite nam kaj iščete in obveščali vas bomo o sveži ponudbi!