Podravska - Šentilj

Parcela | Zazidljiva | 8027 m2

29.900 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Zazidljiva
  • Parcela: 8027 m2
  • Šifra: PP1682

Opis

GRADBENA PARCELA IN LEP GOZD NA SLADKEM VRHU!Razmišljate o gradnji novega doma v bližini meje z Avstrijo? Vas naporna vsakodnevna vožnja na delovno mesto v Avstrijo utruja in vam jemlje preveč dragocenega časa? Potem imamo rešitev za vas! V občini Šentilj, v kraju Sladki vrh prodamo dve parceli v skupni velikosti 8.027 m2. Od tega je 1.578 m² stavbnega zemljišča, z možnostjo gradnje stanovanjskega objekta, preostalih 6.527 m² pa zavzemajo gozdnate površine.

GRADBENA PARCELA IN LEP, BOGAT GOZD NA SLADKEM VRHU!

Razmišljate o gradnji novega doma v bližini meje z Avstrijo? Vas naporna vsakodnevna vožnja na delovno mesto v Avstrijo utruja in vam jemlje preveč dragocenega časa? Potem imamo rešitev za vas! V občini Šentilj, v kraju Sladki Vrh prodamo dve parceli v skupni velikosti 8.027 m2. Od tega je približno 1.578 m² stavbnega zemljišča, z možnostjo gradnje stanovanjskega objekta, preostalih 6.449 m² pa zavzemajo gozdnate površine.

Zemljišče se nahaja v neposredni bližini centra Sladkega Vrha, v razdalji 850 m, do koder lahko pridete tudi peš. 

V bližini je kar nekaj mejnih prehodov z Avstrijo. Mejni prehod Trate / Mureck je oddaljen le 5 km, mednarodni mejni prehod Šentilj / Spielfeld 12 km, razdalja do mejnega prehoda za mednarodni promet v Gornji Radgoni/Grenzübergang Bad Radkesburg pa znaša 25 km.

V Sladkem Vrhu je na razpolago vsa osnovna infrastruktura, ki jo rabite v vsakdanjem življenju, poskrbljeno pa je prav tako za družabno življenje in rekreacijo.

V kraju se nahaja nekaj trgovin, pa tudi vrtec, šola, zdravstveni dom, lekarna, pošta, policijska postaja, gasilski dom ter dom kulture. 

Rekreacija in vadba je na razpolago v večnamenski športni dvorani, v parku ter na igrišču, kjer je urejen tudi atraktivni Kolotrak ali tako imenovani "pumptrack" s kolesarskimi brežinami ter "slackline", trak za hojo in urjenje ravnotežja. Velika popestritev kraja je urejen plavalni bazen s toboganom, ki v poletnih mesecih omogoča dodatno rekreacijo in osvežitev.

Edinstvena turistična znamenitost, ki je hkrati tudi pomembna prometna povezava med Slovenijo in Avstrijo, je Brod na Muri / Murfähre, ki na tem mestu stoji že 150 let in je danes eden od štirih še delujočih na reki Muri. Prek Broda na Muri vodijo mednarodne kolesarske in pešpoti.

Bližnji kraji tega območja slovijo tudi po vinski tradiciji. Južnoštajerska vinska cesta v Avstriji se navezuje na Štajersko vinsko cesto v Sloveniji, ki slovi po vrhunskih vinih in odlični kulinariki.

Kontakt za ogled: 041/792-097, Vlasta

 

 

Dodatno

Kontakt

Sporočite nam kaj iščete in obveščali vas bomo o sveži ponudbi!