Podravska - Maribor

Stanovanje | 3-sobno | 77.8 m2

141.500 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
 • Tip nepremičnine: 3-sobno
 • Velikost (bruto): 77.8 m2
 • Nadstropje: 1/6
 • Balkon/Atrij/Terasa: 2.8 m2
 • Klet/Shramba: 3.5 m2
 • Zgrajeno: 1981
 • Stanje: Obnovljeno
 • Opremljenost: Neopremljeno
 • Energetska izkaznica: C
 • Šifra: SP1679

Opis

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju bloka na Kardeljevi cesti na Taboru v Mariboru, ki je ena najbolj iskanih stanovanjskih sosesk v Mariboru. Lokacija tega stanovanja ima zelo veliko prednosti. Prav vse dobrine, ki jih ponuja mesto in njegova okolica, so pri roki, ali pa so dostopne v nekaj minutah. Ugodna je tudi lega stanovanja, ki ni obrnjeno na prometno Kardeljevo cesto, temveč na mirno zahodno stran stranske ulice.

PRODAMO 3-SOBNO STANOVANJE NA ZELO ISKANI LOKACIJI NA TABORU!

Enostaven dostop, bližina metnega središča, odlična prometna povezanost!

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju bloka na Kardeljevi cesti na Taboru v Mariboru, ki je ena najbolj iskanih stanovanjskih sosesk v Mariboru. Življenje v tem stanovanju ima zelo veliko prednosti. Prav vse dobrine, ki jih ponuja mesto in njegova okolica, so dostopne v nekaj minutah. Ugodna je tudi lega stanovanja, ki ni obrnjeno na prometno Kardeljevo cesto, temveč na mirno zahodno stran stranske ulice. Pri izbiri stanovanja je ključnega pomena tudi sam dostop do stanovanja. Čeprav se stanovanje nahaja v 1. nadstropju, je možen dostop tudi z dvigalom, ki je novo in olajša prihod v stanovanje ljudem, ki jim premagovanje stopnic povzroča težave. Včasih predstavlja oviro že ena sama stopnica, kaj šele več stopnic.

Veliko prednosti ima tudi lokacija stanovanja. Kamorkoli se lahko podate peš ali pa s kolesom, bodisi do centra mesta ali na Pohorje. V neposredni bližini je na razpolago veliko zelenih površin in prav tako veliko terenov za rekreacijo: športna dvorana, teniško igrišče, bike park, pohodne poti, kolesarske poti ter smučarski tereni na Pohorju. Pri roki je skorajda vse, kar potrebujete v vsakdanjem življenje: vrtec, osnovna šola, knjižnica, zdravstveni dom, pošta, banka, lekarna, drogerija, pokrita tržnica ter razne trgovine in nakupovalni centri: Europark Maribor, Mercator center Maribor ter Qulandia.

Na razpolago je javni avtobusni prevoz, do avtocestnega priključka pa je le dober kilometer in pol.

Stanovanje je v skupni izmeri 77,80 m², od tega odpade na bivalne površine 71,50 m², klet je v izmeri 3,50 m², balkon v izmeri 2,80 m² pa je bil pozidan in preurejen v jedilnico.

Tloris stanovanja:

Vhod v stanovanje je najprej iz hodnika bloka. Nato sledi dodaten, zelo  prostoren hodnik, kjer so vhodi v vsa tri stanovanja, ki se nahajajo v etaži.

Nato vstopimo v predprostor v stanovanju, ki se nadaljuje v podaljšan hodnik, s katerega se vstopa v kopalnico (tuš kad, kopalniški blok z umivalnikom, kotiček za sedenje, nego ali odlaganje), spalnico in še v eno sobo. Na tem hodniku je kar precej prostora za velike garderobne omare.

Sledi skrbno premišljena nadaljnja razporeditev bivalnih prostorov. S predprostora, ob vhodu v stanovanje, je vstop v zelo prijetno, prostorno in svetlo dnevno sobo ter do kuhinjske niše s pultom in jedilnico. Utesnjenosti tukaj ni prav nobene! Tloris je razvejan, brez odvečnih vrat ali sten. Tako se gibanje po prostoru odvija neovirano, svobodno in lahkotno. K ugodnemu razpoloženju pripomorejo velika neprekinjena okna v ozadju, skozi katera pronicajo sončni žarki do poznega večera. Pogled skozi okna seže do vrha Pohorja, poleti na bujne pohorske gozdove, pozimi pa na lepo razsvetljeno pohorsko smučišče pod Bellevujem.

S predprostora je vhod v dodaten toaletni prostor z bidejem in wc školjko ter polico in kotičkom za odlaganje potrebščin. Tukaj je prostor tudi za pralni stroj.

Etaži pripada prostor za sušenje perila.

Blok iz leta 1981 je bil prenovljen v letih 2004, ki je bila izvedena Demit fasada ter v letu 2013, ko je bila zamenjana streha. Leta 2021 so bila zamenjana vhodna vrata v blok, tega leta je bilo tudi vgrajeno novo dvigalo.

Ogrevanje je urejeno preko Toplarne Maribor. Stanovanje ima tudi plinski priključek.

Talne obloge: lamelni parket, laminat in keramika.

Okna in vhodna vrata so PVC izvedbe. Na oknih so montirane notranje žaluzije, vhodna vrata v stanovanju pa so dodatno obložena z usnjem.

Stanovanje ima električni števec, poraba vode pa se obračuna po številu oseb v objektu.

Stanovanje je dobro vzdrževano in prenovljeno.

Stanovanje se prodaja brez opreme.

Za ogled pokličite: 041/792-097, Vlasta

 

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Klet Parkirišče Dvigalo
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija Plinovod Optika
 • Ogrevanje
  Toplarna
 • Lega
  Zahod
 • Luksuz
  Bližina narave Lep razgled Zelo sončno Mirna lokacija

Kontakt

Sporočite nam kaj iščete in obveščali vas bomo o sveži ponudbi!