Pomurska - Gornja Radgona

Hiša | Samostojna | 303.64 m2

109.000 €
 • Transakcija: Prodaja
 • Vrsta nepremičnine: Hiša
 • Tip nepremičnine: Samostojna
 • Velikost (bruto): 303.64 m2
 • Parcela: 692 m2
 • Klet/Shramba: 76.26 m2
 • Št. spalnic: 7
 • Zgrajeno: 1993
 • Stanje: Potrebno prenove
 • Opremljenost: Delno opremljeno
 • Energetska izkaznica: V izdelavi
 • Šifra: HP1644

Opis

Črešnjevci - Lokacija in oddaljenost:

Gornja Radgona 2,2 km, mejni prehod z Avstrijo 3,1 km, priključek na avtocesto 9,5 km, Murska Sobota 16 km, Maribor 44 km.

V bližini se nahaja veliko turističnih znamenitosti ter pohodnih in kolesarskih poti.

Izjemna lokacija za ljubitelje kopališč in term: Radenci 5,5 km, Banovci 20 km, Moravci 24 km, avstrijska Radgona/Bad Radkersburg 4,3 km.

Opis nepremičnine:

V bližini Gornje Radgone, v prijetnem in lepo urejenem naselju Črešnjevci, prodamo medetažno stanovanjsko hišo, zgrajeno leta 1993. Nahaja se na malce vzvišeni, a hkrati izjemno prijetni in mirni lokaciji, nekoliko bolj na robu naselja, kar zagotavlja vsekakor večji mir in večjo zasebnost, hkrati pa daje občutek širine in odprtosti, saj seže pogled od tam daleč naokoli.

Hiša je velika, lepa in prostorna, celotne površine 303,65 m². Grajena iz kvalitetnih materialov, vendar je potrebna prenove, vsaj na nekaterih delih. V njej že nekaj časa nihče ne prebiva. 

Že pri vhodu lahko zaznamo njeno izjemno skladnost in funkcionalnost, ki jo opazimo nato na vsakem koraku v celotnem objektu. Naj si gre za velike in večstransko uporabne pol-kletne prostore v izmeri 76,26 m², pritličje v izmeri 57,52 m², ki mu sledi visoko pritličje v izmeri 65,06 m², nato mansardni prostori v izmeri 64,52 m² ter čisto na vrhu še dodatni, zelo svetel in lep mansardni prostor v izmeri 40,26 m², ki ga je možno urediti po lastnih željah.

Vstop v bivalni del hiše vodi po zunanjih stopnicah, pa tudi skozi garažo, ki se nahaja v pol-kleti, po notranjih lesenih stopnicah. V pol-kleti se poleg kurilnice in raznih shranjevalnih prostorov, nahaja še prostor, namenjen poslovnim dejavnostim.

V pritličju je vstop iz predprostora in hodnika v opremljeno kuhinjo z jedilnico ter od tam v dnevni prostor, iz katerega je skozi balkonska vrata dostop na zunanjo teraso in na vrt.

Posamezne nivoje v notranjosti hiše povezujejo elegantne in kvalitetno narejene, široke in udobne hrastove stopnice, z lepimi lesenimi ograjami ter vmesnimi hodniki.

V visokem pritličju se nahajata dve otroški sobi ter spalnica z izhodom na lep balkon. Tukaj je še kopalnica z dvema umivalnikoma, kopalno kadjo, tušem, bidejem in wc-jem, ob kopalnici pa je še dodatni toaletni prostor z wc-jem in umivalnikom.

Nato nas udobne in umetelno speljane stopnice pripeljejo v mansardo. V mansardi je več prostorov. V enem od teh je bila predvidena kuhinja z jedilnico, sledijo dnevna soba, spalnica ter kabinet, opremljen s pisarniškim pohištvom.

Le nekaj stopnic naprej je še ena prostorna in svetla mansarda, ki lahko služi več namenom, na primer kot otroška igralnica, telovadnica, lep bivalni prostor ali kaj drugega. Tam se nahaja še  toaletni prostor s tuš kabino in wc-jem.

Centralno ogrevanje v hiši je urejeno s pečjo na olje in trdo gorivo. Delno je izvedeno talno ogrevanje.

Na hiši je kritina etrenit. Fasada je kvalitetna, toplotno-izolacijske izvedbe, z dodatno fasadno opeko.

Okna so lesena in kvalitetna z dvojno termopan zasteklitvijo ter večinoma ohranjena. Potrebna je menjava le nekaj manjših oken v mansardi, nekatera druga pa so potrebna manjših popravil. 

Vrata so v furnirani izvedbi.

Talne obloge so naravni kamen, keramika, lamelni parket, iglani pod ter lesena tla. Parket je zelo lepo ohranjen in na le nekaj mestih potreben manjših popravkov.

Ponekod so stene in strop prevlečene z lepimi lesenimi opaži.

Iz cestišča je urejen zasebni dostop do hiše po asfaltiranem uvozu do garaže.

Posebnost celotnega arhitektonskega kompleksa pa je zagotovo prekrasen bujni vrt, s travnatimi površinami, okrasnim grmičevjem, iglavci, sadnim drevjem. Vrt je v celoti je obdan z visokimi cipresami, ki varujejo zasebnost in intimo. Posebej privlačen je del vrta, ki je urejen kot parkovna zasnova in se nahaja pred veliko teraso hiše (izhod iz dnevnega prostora). Tam je možnosti za igro, uživanje v naravi ali za sprostitev duha in telesa, zares veliko. V toplejšem delu leta še toliko bolj! Prostor za piknik, poležavanje na udobnih ležalnikih, opazovanje sončnega zahoda … Vse to zagotovo pripomore k dobremu počutju in kvaliteti bivanja!

Komoditeta in udobje ter čudovita lokacija, ki jo boste težko našli!

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Terasa Klet Vrt
 • Priključki
  Elektrika Voda Greznica
 • Ogrevanje
  Olje Drva Talno gretje

Kontakt

Sporočite nam kaj iščete in obveščali vas bomo o sveži ponudbi!