Podravska - Duplek

Parcela | Zazidljiva | 1039 m2

74.000 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Zazidljiva
  • Parcela: 1039 m2
  • Regija: Podravska
  • Občina: Duplek
  • Šifra: PP1634

Opis

V bližini osnovne šole v Spodnjem Dupleku prodamo zazidljivo gradbeno parcelo. Urejen dostop, vodovod, elektrika in optika so v neposredni bližini. V roku 1 leta se bo pričela izgradnja kanalizacijskega omrežja. Idealno za gradnjo dvojčka ali samostojne individualne hiša, razgibanega tlorisa. Parcela se nahaja na sončni legi. IDEALNO ZA INVESTICIJO ALI DOM V MIRNEM OKOLJU.

V Spodnjem Dupleku, v neposredni bližini osnovne šole, prodamo zazidljivo gradbeno parcelo.
Parcela ima urejen dostop, vodovod, elektriko in optiko v bližini.
V roku enega leta se bo pričela izgradnja kanalizacijskega omrežja.
Lokacija je idealna za gradnjo dvojčka ali samostojne hiše z razgibanim tlorisom. Parcela se nahaja na sončni legi, kar zagotavlja veliko naravne svetlobe.

 

Spodnji Duplek je prijeten kraj, ki ponuja vse potrebno za udobno in kakovostno življenje. V bližini so trgovine, lekarna, pošta in zdravstveni dom, kar omogoča enostaven dostop do vseh osnovnih storitev. Okolica je znana po svojih lepih naravnih znamenitostih, kot so bližnji gozdovi in reke, ki ponujajo številne možnosti za rekreacijo in sprostitev na prostem. 

 

Ljubitelji kulture in zgodovine bodo uživali v obisku bližnjih zgodovinskih znamenitosti, kot je grad Vurberk.
Prav tako je kraj odlično izhodišče za izlete v okoliška turistična središča, kot je Maribor, ki je oddaljen le nekaj minut vožnje in ponuja številne kulturne dogodke, restavracije in trgovine.

 

IDEALNA PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO ALI USTVARJANJE DOMA V MIRNEM OKOLJU, KI PONUJA VSE PREDNOSTI PODEŽELSKEGA ŽIVLJENJA Z ENOSTAVNIM DOSTOPOM DO MESTNIH UGODNOSTI.

 

Za ogled vas vljudno vabimo, da stopite v stik z nadvse izkušenim in sofisticiranim nepremičninskim posrednikom kateri že več kot tri desetletja s svojo izjemno predanostjo skrbi za mnoge nepremičninske posle v podravski regiji in širše. 
Z omenjeno specializiranostjo v panogi se torej uspešno ukvarja že vse od daljnjega leta 1990.
S preko tridesetimi leti neprekinjenih izkušenj in vrhunske strokovnosti se ponaša kot vodilno ime v svojem področju, kar odraža njegovo zavezanost k odličnosti, ter neoporečni zanesljivosti.
 

Za ogled in dodatne informacije nas kontaktirajte na: 041/620-517 ali 040/988-878

Dodatno

  • Priključki
    ElektrikaVodaOptika

Kontakt

Sporočite nam kaj iščete in obveščali vas bomo o sveži ponudbi!