Obalno - kraška - Koper

Parcela | Kmetijska površina | 5229 m2

12.450 €
  • Transakcija: Prodaja
  • Vrsta nepremičnine: Parcela
  • Tip nepremičnine: Kmetijska površina
  • Parcela: 5229 m2
  • Regija: Obalno - kraška
  • Občina: Koper
  • Šifra: PP1625

Opis

V občini Koper v kraju Podpeč prodamo 5.229 m2 kmetijskega zemljišča. Od tega je 450 m2 gozdnega zemljišča in 4.779 m2 kmetrijskega zemljišča.

V občini Koper, v  kraju Podpeč, se nahaja izjemna priložnost za nakup kmetijskega zemljišča.
Na voljo je 5.229m² zemljišča, ki vključuje 450m² gozdnega in 4.799m² kmetijskega zemljišča.

 

To edinstveno zemljišče ponuja ne le obilico prostora, temveč tudi raznolike možnosti za razvoj in investicije. Nahaja se v idiličnem okolju, obdanem z naravnim bogastvom in lepoto kraja Podpeč, ki slovi po svoji ekskluzivnosti.

 

Gozdno zemljišče, ki zavzema 450m², predstavlja pravi raj za ljubitelje narave in aktivnega življenjskega sloga. Obdan z bujnim zelenjem in cvetočo vegetacijo, ta del zemljišča ponuja izjemen vir naravnega miru, ki omogoča popolno sprostitev in regeneracijo duha. Poleg tega je tudi idealen kraj za različne rekreativne dejavnosti, kot so sprehodi, pohodništvo in opazovanje divjih živali, kar prinaša neprecenljivo izkušnjo povezanosti z naravo.

Kmetijsko zemljišče, ki obsega 4.779m², pa odpira vrata raznolikim možnostim in priložnostim za ustvarjanje. S svojo rodovitno zemljo in ugodno mikroklimo nudi odlične pogoje za pridelavo raznovrstnih kultur, kot so sadje, zelenjava ali celo vzreja živali. Poleg tega pa je idealno tudi za vzpostavitev lastnega kmetijskega posla, ki temelji na trajnostnem in ekološkem načelu, kar je v današnjem času vse bolj cenjeno in iskano.

 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za investicijo v nepremičnino, ki združuje naravno lepoto, ekskluzivno lokacijo in razvojni potencial.

 

Za ogled vas vljudno vabimo, da stopite v stik z nadvse izkušenim in sofisticiranim nepremičninskim posrednikom kateri že več kot tri desetletja s svojo izjemno predanostjo skrbi za mnoge nepremičninske posle v podravski regiji in širše. 
Z omenjeno specializiranostjo v panogi se torej uspešno ukvarja že vse od daljnjega leta 1990.
S preko tridesetimi leti neprekinjenih izkušenj in vrhunske strokovnosti se ponaša kot vodilno ime v svojem področju, kar odraža njegovo zavezanost k odličnosti, ter neoporečni zanesljivosti.
 

Za ogled in dodatne informacije nas kontaktirajte na: 041/620-517 ali 040/988-878

Dodatno

Kontakt

Sporočite nam kaj iščete in obveščali vas bomo o sveži ponudbi!